Krasznai Máté

2021-ben indult a vállalkozásom, ahol egyedül segítettem a vendégeim fájdalmainak megszűntetésében. Nagyon megtisztelő számomra, hogy mára a Dzsufizio megérett egy bővülésre. A csapatom megalakulásakor a maximális szakmai alázat és folyamatos fejlődésre való törekvés volt az alapfeltétel a belépéshez. Bátran merem ajánlani bármelyik kollégámat, hiszen így még gyorsabban, mégtöbb emberen tudunk segíteni.

Az élsport mellett először edzői majd később gyógymasszőri végzettségeket szereztem. Mindig is maximalista voltam, ezért minden tudást igyekeztem a birtokomban tudni, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozzam ki magamból minden téren. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor csapattársaimat és más sportolókat segítettem a sportsérülésekből való felépülésben. Ezért rengeteg továbbképzésen vettem részt magyar, angol és német nyelven is.

A legegyszerűbb mobilizáció ny…
Melissza már vissza is térhet…
Lúdtalp torna otthonra 👌🏽😎 #lú…
Több porckorongsérv esetén is…
A legegyszerűbb otthoni állkap…
Lacival is megbirkóztam😎💪🏽 Épp…
Ki érzi magát hasonlóan anyuká…
Szandi első csontkovácsolása 😎…
@robi.fritsch Európa Bajnok🥇VB…

Képesítéseim

Trigger pont kezelés

Izom és kötőszöveti csomók lazítása, oldása.

eszközös kötőszöveti mobilizálció

Flossing, köpölyözés és a fascia kések többrétű használata.

Passzív kimozgatás

Ízületek mobilizálása, kimozgatása.

Kinesio tape felhelyezése

Elasztikus és non-elasztikus tapek felhelyezésének módjai.

MET (muscle energy technik) nyújtások

Különböző nyújtó gyakorlatok aktív izommunka segítségével.

Masszázs

Klasszikus svéd, lazító, frissító, relaxáló és sportmasszás.

Személyi edzés

Erőnléti edzések kifejezetten teljesítményfokozó céllal.

Szilágyi Bianka

Mindig is szerettem emberekkel foglalkozni, emberközpontú személyiségemből adandóan. Célom az volt, hogy egy olyan munkám legyen, amivel tudok segíteni másoknak. Ekkor döntöttem el, hogy gyógymasszőr leszek. Számomra ez a szakma egyben a szenvedélyem is, melyre hivatásként tekintek. Ahogy a mindennapokban, úgy a munkámban is mindig a maximumra törekszem. Folyamatosan fejlesztem magam, új képzéseken veszek részt, hogy minél szélesebb körben tudjam a problémákat kezelni és a lehető legjobb megoldást találni rájuk.

Kuti Gergő

Már több mint nyolc éve vagyok a masszőr szakmában, kezdetben mint gyógy-sport masszőr dolgoztam gyógyfürdőben, aztán inkább sportolókkal kezdtem el foglalkozni. Versenyfelkészítésükben illetve a rehabilitációjukban nagy szerepet vállalva. Több éves sportolói múlttal a hátam mögött megtapasztaltam rengeteg problémát ,sérülést így könnyen tudok ezek kezelésében és prevenciójában is segíteni. Szeretettel várlak ha szeretnél megszabadulni a fájdalomtól vagy megelőznéd azokat és karbantartanád az egészségedet.

Borbély Alexandra

19 éves koromig kézilabdáztam, ezáltal sok sérülést és kezelésüket is megtapasztaltam. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék segíteni az embereknek fájdalmaiktól megszabadulni vagy megelőzni azok kialakulását. A személyiségemből adódóan empatikus, alkalmazkodó, kitartó, jó problémamegoldó képességgel rendelkezem, mindenkivel megtalálom a közös hangot. Masszőrként először szállodában, majd szalonban dolgoztam. Mindig a lehető legjobb tudásom szerint végzem a munkámat, a szerzett tudásomat maximálisan be tudtam építeni a gyakorlatba, és folyamatosan képzem magam. Gyere el hozzám és hozzásegítelek a fájdalommentes midnennapokhoz.

Kirilla Tibor

Fiatal korom óta lételemem a sport és ebből fakadóan nem állnak tőlem távol a mozgásszervi panaszok. Személyi edzőként a sportspecifikus sérülésekkel nap mint nap találkozhattam és szerettem volna segíteni mindazoknak, akik ilyen problémával küzdenek. Edzői pályafutásom mellett lágy-csontkovácsként, később masszőrként szereztem végzettséget. Folyamatosan bővítem a tudásom, hogy minél szerteágazóbb területen tudjak segíteni. Ezzel a tudással felvértezve várlak szeretettel kezeléseimen, legyen szó sérülésről vagy stresszoldásról!

Gyere el hozzánk

Ha izom vagy izületi fájdalmaid, mozgásszervi panaszaid, esetleg gerincproblémád van és úgy érzed, hogy segíthetünk neked, keress bátran elérhetőségeink egyikén vagy foglalj időpontot egy személyes konzultációra.